– Hvor kort er en nano-dag ?

Dette spørsmålet stilte viserektor Kuvvet Atakan seg under Nano-dagen ved UiB fredag denne uken. Uansatte lengde: innholdet var omfattende!

Nano-dagen er i realiteten eksamensdag for studentene ved NANO-100 utvidet med posterpresentasjoner av BSc-studentenes prosjekter, prisutdeling, lett servering og taler. Til glede for alle fremmøtte kunne prof Knut Børve annonsere at alle hadde bestått eksamen. Viserektor og dekan fikk presentert alle posterne og vi ble begge svært imponert over den høye kvaliteten – både innholdsmessig og presentasjonsmessig.  Ikke minst ble vi slått av den store entusiasmen studentene la for dagen under presentasjonen av sine prosjekter. Det er åpenbart at å involvere studentene i forskningsprosjekter tidlig i studiet er motiverende – for alle parter.

Nano-dagen ble avholdt under sikker ledelse av Knut Børve og Hege Ommedal – gratulerer med et særs godt arrangement og forbilledlig studentundervisning i Nano-programmet!

Stengt for kommentarer.