Studenter frustrert over bråk på Realfagsbygget !

– Atter ein gong ligg arbeidsmiljøet for studentane lågt på prioriteringslista, skriver STUDVEST på lederplass 21. april etter at mange studenter klager på bråk og manglende informasjon i forbindelse med byggearbeidene i Realfagsbygget.

Jeg beklager sterkt at vi ikke har vært gode nok til å informere studentene om de pågående byggeaktivitetene, hvilket omfang de har og hvilke konsekvenser de vil ha for studentenes arbeids- og læringsmiljø.  Jeg beklager også at vi ikke har evnet å tilrettelegge for andre og mer tilfredsstillende løsninger, særlig nå inn mot eksamensperioden. Vi ser nå på hvilke løsninger som er mulig å få til, samt invitere til informasjonsmøte med studentene.

Det skal ikke være slik at vi først tar studentenes situasjon på alvor når STUDVEST eller andre medier melder seg – dette kan vi bare lære av.

Som utdanningsinstitusjon har vi fått et betrodd oppdrag – fra de studentene som velger å studere hos oss. Dette forplikter med hensyn på godt og utviklende lærings- og arbeidsmiljø – fakultetet tar denne oppgaven på største alvor!

Stengt for kommentarer.